BONO GRANDE

TQ0023

Nauja prekė

Sandėlyje:

2 Prekės

Įspėjimas: paskutinė prekė sandėlyje!

     BONO GRANDE lauko kepsninė - didžiausias modelis, skirtas didelėms žmonių grupėms. Puikiai tinka ir restoranams, barams. Turi visas BONO MEDIA funkcijas ir yra itin talpus. Yra ekonomiškas, naudoja mažai anglių, pasižymi lengva vidaus temperatūros kontrole. Su šiuo modeliu iškepsite 30 mėsainių, 3 kiaulienos mentes, 6 viščiukus, 8 kg kalakutą, 15 jautienos antrekotų , 36 cm skersmens picą.

Daugiau informacijos

649,00 € su PVM

-50,00 €

699,00 €

Apie KAMADO lauko kepsnines

TECHNOLOGIJA

Šiuolaikinės KAMADO tipo kepsninės gaminamos iš įvairiausių medžiagų, pvz., karščiui atsparios keramikos

ir kitų ugniai atsparių medžiagų, terakotos – tradicinės poringos degtos keramikos iš natūralaus molio, arba

portlandcemenčio ir smulkintų lavos akmenų mišinio. Kepsninės paviršius taip pat gali labai skirtis. Jis gali būti

padengtas blizgia keramine glazūra, dažais, dekoratyviniu faktūriniu tinku arba keramine mozaika. Šiuolaikinė

keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo.

KŪRENIMAS

Paprastai KAMADO kepsninėms naudojamos anglys (nors pasitaiko dujomis kūrenamų arba elektrinių KAMADO

tipo modelių). Medžio anglys nepalieka daug pelenų, skirtingai nei anglies briketai jos neturi priemaišų, galinčių

pakeisti ar iškreipti gaminamo maisto skonį. Medžio anglys gali būti gaminamos tausojant aplinką, t. y. taikant

šakninių atžalų auginimo būdą, o svarbiausia, kad ant medžio anglių iškeptas maistas skleidžia natūralų laužo

aromatą.

NAUDOJIMAS

Keraminė kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat

KAMADO kepsninėse galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai

panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje

orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir

duoną.

DALYS

KAMADO kepsninės karkasas keraminis, jo viduje – keraminis rezervuaras anglims – ugniadėžė. Apatinėje konstrukcijos

dalyje yra oro sklendė, per kurią oro srautas patenka į ugniadėžę. Kepsninės kupolo formos dangtyje įtaisyta antra reguliuojama

oro sklendė, per ją išeina oro srautas. Šios sklendės padeda reguliuoti maisto gaminimo temperatūrą. Virš ugnies kabinamos

kepimo grotelės padėti kepiniams. Taip pat KAMADO tipo kepsninės dangtis turi angą, per kurią įdedamas termometras maisto

kepimo temperatūrai matuoti.

Šis modelis leis mėgautis visais Kamado BONO privalumais, nes jis gali būti komplektuojamas su dauguma kepsninės priedų.

Rūkote žuvį , kepate duoną, skrudinate kepsnį? Su Kamado BONO tai itin paprasta!

Išmatavimai:

Kepsninės skersmuo - 59 cm;

Kepimo grotelių skersmuo - 48 cm;

Kepsninės svoris (su pakuote) - 101 kg;

Kepsninės spalva - juoda.